купить бытовую технику: холодильники, телевизорыwordpress темы для портфолио
08152020Новини:

Відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

106899567_1142896522775730_6220109106433451118_n

Сьогодні під головуванням голови районної державної адміністрації Володимира Лавасова проведено позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

         Заслухано інформацію Городенківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Івано-Франківській області та Городенківського відділення Коломийського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області дотримання населенням і суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів та санітарних норм, визначених постановами Кабінету Міністрів України і Головного державного санітарного лікаря України. Городенківському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби  в Івано-Франківській області доручено при встановлені повторних порушень санітарно-епідемічних вимог на підконтрольних об’єктах надавати пропозиції районній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для прийняття рішення щодо призупинення їхньої роботи.

Рішенням комісії органам місцевого самоврядування рекомендовано обмежити час роботи закладів громадського харчування та закладів розважальної діяльності до 22.00 години.

Районна державна адміністрація ще раз повідомляє власників (керівників) закладів громадського харчування району, що рішенням позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 18 червня 2020 року (протокол № 23) з 18 червня 2020 року дозволено закладам харчування (ресторани, кафе, бари тощо) надання послуг громадського харчування тільки на відкритих (літніх) майданчиках, у тому числі під тентами, на верандах, за умови дотримання протиепідемічних заходів, зокрема дотримання відстані не менше ніж 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами та розміщення не більше чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років), за умови, що суб’єкт господарювання, який проводить таку діяльність, є оператором ринку харчових продуктів відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», та за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук) і використання відвідувачами, крім часу приймання їжі, респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно (без проведення масових заходів).

 

интернет магазин бытовой техники